изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:09 EET
БЕЗ ДОБРУДЖАНСКИ КАРАТЕКИ В ЕВРОШАМПИОНАТА ПО ШОТОКАН    
НовиниТрима състезатели от добричкия клуб по карате “Самурай” отклониха поканата да участват в европейското първенство по шотокан в Италия в дисциплината “кумите”. Шампионатът на Стария континент ще се състои в началото на декември във Венеция.

Каратеките на “Самурай” Денислав Петров, Стоян Стоянов и Иван Иванов предпочетоха да си отпочинат след един дълъг и изморителен сезон, вместо да бият път до Ботуша, за да запишат участие.

От сенсей Димитър Христов научихме, че клубът ще номинира трима свои състезатели за годишната класация за десетте най-добри спортисти на Добрич. Това са Стоян Стоянов – еврошампион по го джу при юношите до 16 години, републикански шампион, носител на купата на България и първенец в отборното на “кумите”, Денислав Петров – европейски вицешампион на “кумите” и републикански първенец, както и Петър Петров, който е европейски вицешампион на “ката” и “кумите”.         

НДТ припомня, че двама състезатели от клуба по карате “Самурай” ще се явят на 8 декември в София на изпит за черен цвят на колона, съобщи треньорът сенсей Димитър Христов. Това са Руслан Тодоров и Георги Николов. По същото време ще има и изпит за съдии, на който Георги Михайлов и Теодора Тошева ще се явят за повишаване на квалификацията си на рефери. На 5 декември ще има общо събрание на федерацията, добави Христов.  НДТ

 


Сходни връзки

БЕЗ ДОБРУДЖАНСКИ КАРАТЕКИ В ЕВРОШАМПИОНАТА ПО ШОТОКАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди