изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:02 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 НОЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 14 НОЕМВРИ



ОВЕН - Ще работите повече от необходимото, но ще приключите в срок започнат проект. Активността ви ще се отрази добре и на парите ви. След динамиката, може да помислите и за почивка.

ТЕЛЕЦ - Използвайте силни аргументи за да привлечете за своя кауза хора, чиито финансови възможности са известни. Ще получите съответните гаранции да започнете свой проект.

Постигнатото до тук и променят живота ви, най-вече в положителна насока. БЛИЗНАЦИ - Ще излезете от депресията и откриете, че има толкова хубави неща, заради които си струва да се борите и живеете. Урокът ви е ясен, има моменти, за които не сме застраховани.

РАК - Обградете се с хора, на които можете да разчитате. Близостта им ще ви дава енергия и ще поддържа духа ви силен. Наред с това се вслушвайте по-често в интуицията си и няма да сгрешите.

ЛЪВ - Изненадайте приятно близките си с подарък или с друг мил жест на внимание към тях. Натрупаното огорчение трябва да балансирате с повече хубави емоции и преживявания.

ДЕВА - Отговорете си честно какво преследвате и дали целта ви е реално осъществимата на този етап от време. Здраво стъпили сте на земята и въпреки това се нуждаете от събуждане.

ВЕЗНИ - Дали точно сега не искате повече, отколкото можете да дадете? Не пренебрегвайте съветите на близките си, отстрани е по-лесно да се види и оцени проблема. Вслушайте си.

СКОРПИОН - Ще отстоявате интересите си, без да се страхувате от това, какво мисли този или онзи за вас. Аргументите ви са основателни, но зачитайте достойнството на опонентите си.

СТРЕЛЕЦ - Професионалните дела при някои от вас ще ги срещнат с хора, имащи добри финансови възможности. С тяхна помощ ще започнете проект, изискващ добра материална база.

КОЗИРОГ - Не пренебрегвайте съветите на колега, стоящ в страни от бизнеса ви. Среща с приятели или с хора от хубавите ви спомени ще разведрят значително натоварения ви делник.

РИБИ - С професионални умения ще насочвате служебните разговори и ще ги довеждате до печеливша позиция. Денят ще е безпроблемен за прокарване на новаторски и нестандартни проекти.

ВОДОЛЕЙ - Ще се възползвате от шансовете си и ще подобрите финансите си. Други ще се харесат на широк кръг от хора с успешните си изяви и ще направят заявка за по-доброто си бъдеще.

Уникална класация на зодиите! Вижте кои представители са най-красиви, най-сексуални и най-коварни!

Китайската зодия разкрива с какво най-много омайваш мъжете

Как всяка зодия реагира при скандал?


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди