изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 10:23 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ    
Новини

АЛБЕНА СТАНА ПЪРВИЯТ ЧАСТЕН МОРСКИ КУРОРТ

Вчера Надзорният съвет на Агенцията за приватизация е одобрил договора за продажбата на 33 процента от акциите на "Албена" АД. Цената на сделката е 10 110 640 долара. Купувачи са лондонският клон на "Банк Насионал дьо Пари", който ще получи 15 на сто от акциите. Работническо-мениджърското дружество "Албена 2000" получава 12,9 процента, а приватизационен фонд "Албена инвест холдинг" - 5,1 процента. Предвижда се в началото на следващата седмица да бъде подписан договорът за продажбата на акциите.



СМЕНЕН ШЕФЪТ НА РУДНИКА В ОБРОЧИЩЕ?

Изпълнителният директор на мангановия рудник в с. Оброчище инж. Стефан Палов е бил освободен и на негово място е назначен инж. Сергей Сегов, съобщиха осведомени за НДТ. Вчера са започнали преговори с новия шеф на рудника и с ръководството на "Евроманган", които продължиха до късно снощи. Целта им е била да се постигне споразумение по исканията на колектива. Ако по време на преговорите не се постигне споразумение, от днес в рудника трябва да започнат ефективни стачни действия.
НДТ - 13 ноември 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди