изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:32 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ



ОВЕН - Избавете се от всичко, което ви потиска и прави нещастни. Животът ви може да стане по-хубав, стига да се освободите от инерцията, която ви владее и потърсите достойни стимули за развитие.

ТЕЛЕЦ - Романтичен флирт ще ви зареди с положителни вълнения, ако му позволите, и не отблъснете отсрещната страна.  С желание за развлечения сте, за това направете нужното и си ги осигурете.

БЛИЗНАЦИ - Имате нужда от освежаване. Започващ проект ще ви натовари допълнително с работа, на днес мислете за себе си. Имате всички предпоставки да получите това, което искате.

РАК - Изхвърлете тревожните мисли, като се погрижите за физическото си и емоционално здраве. Спортувайте или се оставете в ръцете на опитен масажист, за да се освободите от напрежението.

ЛЪВ - Компанията и разговорите с приятели ще ви накарат да се отпуснете и придобиете настроение. Партньорът ви също може да ви помогне да преодолеете стреса, който ви подтиска.

ДЕВА - Забравете за нещата, които ви дразнят и отегчават. Ще се чувствате отлично сред хора със сходни на вашите интереси. Посетете кино или изложба, направете си екскурзия.

ВЕЗНИ - Следвайки интересите си, ще търсите контакт с хора, имащи отношение към нещата, които вълнуват и вас. Задълбочавате способностите си да вниквате в скритото, разчитайки знаците.

СКОРПИОН - Ще намирате верния тон в общуванията си и ще получавате подкрепата, от която се нуждаете. Ще получите неочаквани придобивки. Благоприятно развитие на събитията.

КОЗИРОГ - Новости от личен характер ще ви поставят в центъра на вниманието близките ви. Ще станете интересни на много хора, ще се допитват до вас как да бъдат свършени задачите.

ВОДОЛЕЙ - Ще приемете случващото се като добър стимул и той ще ви направи по-организирани. Съмненията ви трябва да се проверят напълно, но не ставайте твърде мнителни и конфликтни.

СТРЕЛЕЦ - Започнете с неотложните задачи и отдавайте необходимото внимание на всеки проблем, който стои пред вас. Даровете, с които съдбата ще ви изненада ще бъдат повече от желани.

РИБИ - Ползотворен ден, през който ще можете да свършите голяма част от работата си и да напреднете значително в делата си. Не се отказвайте от намеренията си, каквото и да ви струва това.

 

Моден хороскоп 2013 г.

2013 - Годината на Черната Водна Змия

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди