изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:12 EET
Установена е самоличността на загиналото във Варна момиче    
НовиниВарна. Установена е самоличността на загиналото във Варна момиче, съобщиха от пресцентъра на полицията в областния град. 14-годишна ученичка от Варна, живуща в кв. “Аспарухово”, е загиналата след скок от Аспарухов мост. Инцидентът е станал около 10,30 часа днес. Неволен свидетел е станала жена, която е подала сигнал в дежурната част на ОДП – Варна.


Незабавно на място е повикан екип на Бърза помощ, изпратена е дежурна оперативна група. Тялото на детето е извадено от служители на Четвърто РПУ с помощта рибари. При огледа на моста, от мястото, на което е стояло момичето е открит ученическият й тефтер. Улики за престъпление не са открити.
При проведените оперативно-издирвателни действия е установено, че девойката, ученичка в 7-ми клас живее с майка си и сестра си. Баща й пътувал с кораб и в момента не е в страната.
При последния разговор между момичето и бащата тя обяснила, че мечтае да скочи с бънджи от Аспарухов мост. Той обещал, че щом се върне ще го направят заедно.
Тази сутрин 14-годишното момиче споделило със сестра си, че няма време да чака баща им и ще опита да скочи от моста без обезопасителните въжета, коментирайки, че нищо особено не би се случило.
Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Установена е самоличността на загиналото във Варна момиче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди