изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:00 EET
БЮЛЕТИН НА ОД ПОЛИЦИЯ - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалато  денонощие на територията обслужвана от ОД "Полиция" - гр. Добрич  са  регистрирани четири криминални престъпления и произшествия. 

 1. На 13/14 ноември 2007 година в гр. Добрич, неизвестно лице, чрез взлом е влязло в избено помещение, намиращо се в района на ул."Райко Цончев" и е извършило кражба на инструменти и хранителни продукти.
 По случая работят служители на Първо РПУ - Добрич, провеждат оперативно - издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние.
 По случая е образувано досъдебно производство.
   
 2. На 14 ноември 2007 година в с. Соколово, общ. Балчик, неизвестно лице противозаконно е отнело лек автомобил марка "ВАЗ -2101" с рег.№ ТХ 45 21 МХ /цвят-бежов/, собственост на жител от същото село.
 Автомобилът се издирва от служители на РПУ - Балчик. Образувано е досъдебно производство.
 Във връзка с горният случай, ОД"Полиция" - гр. Добрич се обръща към гражданите имащи информация за издирваното моторно превозно средство да се обадят в най - близкото РПУ, РПУ - Балчик или на дежурните служители в дирекцията.

През денонощието на територията на област Добрич  е  регистрирано 1 пътно-транспортно произшествие. 

 
 На 14 ноември 2007 година, около 08.00 часа по бул."Добруджа" в гр. Добрич, възниква пътно - транспортно произшествие при което лек автомобил "Фолксваген Пасат", управляван от 37 - годишен водач от гр. Добрич, с инициали И.И. удря 12 годишно дете от гр. Добрич. След преглед в ЦСМП - Добрич се установява, че детето е получило фрактура в областта на лявата подбедрица. Настанено е за лечение в МБАЛ - Добрич. Няма опасност за живота му.
 Обстоятелствата довели до възникването на пътно - транспортното произшествие се изясняват.

 
 През денонощието поделенията на ОД"ПБЗН" гр. Добрич, не са са участвали в гасенето на  пожари.

 

                  С Ъ О Б Щ Е Н И Е
 

    Уважаеми  журналисти,


 На 16 ноември 2007 година, от 11.00 часа, в сградата на ОД"Полиция" - Добрич  /ул. "Максим Горки" №12/, ще се проведе брифинг, свързан с пътно - транспортната обстановка на територията на област Добрич и предприетите мерки  за ограничаване на  инцидентите по пътищата на областта през предстоящия зимен сезон. На брифинга ще присъстват служители на сектор "Пътна полиция- КАТ" при ОД"Полиция" - Добрич.

15 ноември 2007 година    ОД"Полиция" - гр. Добрич 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД ПОЛИЦИЯ - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди