изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:40 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ    
Новини

4-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ ПОЧИНА СЛЕД ОТКАЗ ЗА ЛЕЧЕНИЕ В БОЛНИЦА

4-годишната Камелия Желязкова от Каварна е починала внезапно в дома си на 14 ноември, около 12,30 ч. ,съобщиха вчера от полицията. При първоначалния оглед не са констатирани улики за насилие. Миналата седмица момиченцето било прието на лечение в детско отделение на добричката болница. Според лекари, било със сепсис на целия организъм, имало съмнения и за левкоза. На четвъртия ден от лечението майката решила, че детето трябва да бъде прехвърлено в болница във Варна и се подписала, че се отказва от грижите на лекарите в отделението. След това детето починало вкъщи.



"ДОБРИЧКИ ПАНАИР" - НАШИРОКО

Проект, според който "Добрички панаир" занапред ще се разпростира върху 28 декара, обсъждаха вчера в общината. Идеята на арх. Е. Добрева е от пространството между кв. "Добротица" и паметника на Хан Аспарух да се заделят 1 460 кв. м закрита площ, където да се изградят леки постройки за изложенията. Други 10 000 кв. м. се предвижда да бъдат открита площ на панаира, където ще има възможност и за представяне на елитни животни. Предстои общинският съвет в Добрич да вземе решение относно предоставянето на площта от 28 декара на "Добрички панаир".
НДТ - 18 ноември 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди