изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:07 EEST
Застреляха автокрадец, син на треньорка в ЦСКА    
Ред и сигурност
31-годишен мъж бе убит в петък вечерта в столичния квартал "Младост". Инцидентът стана пред блок 369 недалеч от кафене "Лаваца". Десимир Иванов Николов е застрелян с един куршум в гърба около 23 часа.


Трупът му лежеше в градинката пред блока. Сигналът за убийството е подаден от случаен гражданин. Според него преди стрелбата е имало пиянски скандал. Това може да е причина за убийството, смятат полицаи.
Убиецът се издирва. 
Николов е регистриран през 2000 г. за телесно нападение. Той е криминално проявен, има досие за кражба на автомобили, съобщи БГНЕС. Майка му е треньорката по волейбол в отбора на ЦСКА Верка Николова. Тя е и зам.-председател на Българската федерация по волейбол, информира "Фокус". Баща му е покойният волейболист и треньор на ЦСКА Иван Николов.
Според близки на убития, той е бил почтен човек, живял е известно време в чужбина, съобщи БНТ. Известно време е работил като охранител в общинската фирма "Егида".
Според приятелка на Десимир, той не се е занимавал с нищо незаконно. Държал кафене в кв. Младост 2, но това не било причина за престъплението: "Сигурно е станала грешка. Няма защо да са го убили. Той е един прекрасен човек".
Според регистъра АПИС Десимир Николов е едноличен собственик на "Носфератос" ЕООД, занимаваща се с търговия на едро. Съсобственик е на "Николов-Стоянова Сие" ЕСИ СД заедно с Весела Стоянова (27 г.). Двамата притежават равни дялове в дружеството, извършващо търговия на дребно.
На 19 октомври 2006 г. Десимир Николов е разпитван като свидетел по делото срещу Христофорос Никос Аманатидис-Таки, който е обвинен в причиняване на средна телесна повреда на Недко Балабанов.
През ноември 2001 г. бомба, поставена на детска площадка до блока, където живее Десимир, изпочупва стъклата на автомобила му "Опел Калибра". Според полицията атентатът е бил насочен срещу него с цел сплашване. dir.bg
 


Сходни връзки

Застреляха автокрадец, син на треньорка в ЦСКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди