изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:17 EEST
10 ДЕЦА ОТ "АЛЕКСИЯ" - НА СВЕТОВЕН ШАМПИОНАТ ПО ШОУ ДЕНС    
КултураЗонална танцова организация "Алексия" с хореограф и треньор Севдалина Мавродиева-Нейкова за трети пореден път ще представи България на Световния шампионат по шоу денс в германския град Риза.

 Той ще се проведе от 21 до 26 ноември в световноизвестния комплекс "Ердгас Арена". Участие ще вземат танцьори от над 65 държави.
В надпреварата за призовите места ще се борят 10 деца от ЗТО "Алексия". Те ще се представят със седем танца в шест категории. Борислав Димчев ще участва с танца "Скар" в категория "соло" в първа възрастова група. Той и партньорката му Мария Миленова ще изпълнят "Принцът Жабок" при "дуети" в първа възрастова група. В категория "сола" във втора възрастова група Ана-Мария Бонева ще представи "Сребро или злато", а Камелия Трифонова - "Развален касетофон". При момчетата във втора възрастова група Станислав Димчев ще участва с "Никога няма да бъда с теб". Ана-Мария Бонева и Станислав Димчев ще се борят за призово място и при дуетите във втора възрастова група - с "Мисията". В категорията "малка група" Ана-Мария, Станислав, Камелия, Цветелина, Боряна, Петя, Симона и Мария ще изпълнят танца "Орли".
Екипът на ЗТО "Алексия" благодари на кмета на Добрич Детелина Николова, както и на фирма "Атанасов-Инвест", за оказаната морална и финансова подкрепа и се надява да повтори миналогодишния си успех - две пети места в света. НДТ 

 


Сходни връзки

10 ДЕЦА ОТ "АЛЕКСИЯ" - НА СВЕТОВЕН ШАМПИОНАТ ПО ШОУ ДЕНС | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
10 ДЕЦА ОТ "АЛЕКСИЯ" - НА СВЕТОВЕН ШАМПИОНАТ ПО ШОУ ДЕНС
Автор: Anonymous да 2007-11-19 @ 15:52 EET

Желаем им успех!

10 ДЕЦА ОТ "АЛЕКСИЯ" - НА СВЕТОВЕН ШАМПИОНАТ ПО ШОУ ДЕНС
Автор: Anonymous да 2007-12-07 @ 15:11 EET
Страхотен екип има Алексия за което им се възхищаваме. Децата са отлично подготвени и личи,че е работено с много любов и усърдие със всяко едно. Пожелаваме им много, много успехи и разбира се медал от световното първенство в Германия - гр. Риза. Макар,че не са обективно оценени до момента те се представиха отлично и не трябва да се отказват, а да бъдат стимулирани и подкрепяни занапред още повече. Браво на ръководството на Алексия както за оригиналната хореография така и за отличната подготовка и поддръжка в лицето на Веско. БРАВО! Бъдете здрави и имайте още безброй успехи!
10 ДЕЦА ОТ "АЛЕКСИЯ" - НА СВЕТОВЕН ШАМПИОНАТ ПО ШОУ ДЕНС
Автор: Anonymous да 2007-12-21 @ 21:01 EET

 

Алексия е номер 1 и ще  си остане завинаги номер 1 ж цялата Вселенаааааа


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди