изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:11 EEST
ПОСТАВИХА ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИ ТАБЕЛИ    
НовиниПоставени са предупредителни табели относно падащите скални късове от баира на улица "Любен Каравелов" в центъра на Балчик, съобщи главният инспектор по Гражданска защита инж. Светослав Цонев. На табелите е изписано "Внимание, свлачище! Преминаването забранено."

 Тротоарът е отцепен с предупредителна лента, забраняваща преминаването. Предвижда се отново да бъдат потърсени средства от фонд "Стихийни бедствия" за обезопасяването на баира и изграждането на защитна стена, допълни инж. Цонев.
Общинският съвет за сигурност ще заседава тази седмица във вторник относно готовността за посрещане на зимата. На разширеното съвещание ще докладват ръководителите на различните ведомства, кметове на кметства.
Според указанията на Министерството на държавната политика при бедствия и аварии, за подготовка при тежки зимни условия общините ще трябва да предвидят от тази година и места за настаняване и изхранване на пътници, закъсали по пътищата при снегонавявания, каза инж. Светослав Цонев.  Боряна БОЖИДАРОВА

 


Сходни връзки

ПОСТАВИХА ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИ ТАБЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди