изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:03 EEST
РИОСВ Е НАЛОЖИЛА АКТОВЕ НА ДОБРИЧКИ ФИРМИ    
НовиниАктове за неизпълнение на предписанията за извършване на собствени периодични измервания на шума, излъчван в околната среда от промишлени източници, е съставила РИОСВ - Варна на "Полуремаркета и контейнери" АД - Добрич и "ПРК - 2002" ЕООД - Добрич, информират оттам. Дружествата се занимават с производство и търговия на транспортна техника, полуремаркета и контейнери. По информация от инспекцията, всички фирми трябва да провеждат собствен мониторинг на шума, излъчван в околната среда, веднъж на две последователни календарни години, като докладите от измерванията се предоставят в РИОСВ - Варна за утвърждаване.

При неизпълнение в срок на дадените предписания, са предвидени санкции за физически лица в размер от 100 до 300 лева и за юридическите лица от 200 до 2000 лева. При повторно нарушаване на разпоредбите глобите за физически и длъжностни лица са от 500 до 1000 лева, а за юридически лица и еднолични търговци - от 2000 до 5000 лева, напомнят от РИОСВ.
 


Сходни връзки

РИОСВ Е НАЛОЖИЛА АКТОВЕ НА ДОБРИЧКИ ФИРМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди