изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:25 EEST
ДРУЖЕСТВАТА "ЗЪРНЕНИ ХРАНИ" СЕ СЛИВАТ    
НовиниДнес предстои Централна кооперативна банка да представи параметрите на предстоящото публично предлагане на акции от "Зърнени храни България" АД, като очакванията са предлагането да се осъществи до края на годината, съобщава investor.bg. На проведено извънредно общо събрание на акционерите от 8 ноември 2007 г. акционерите на "Слънчеви лъчи България" разпределиха печалбата в размер на 455 хил. лв. за 2006 г. за покриване на непокрита загуба от минали години.


Беше взето решение и за преобразуване на дружеството чрез сливане на "Слънчеви лъчи България" АД-София с "Химимпорт Агрохимикали" ЕООД-София, "Зърнени храни-Вълчи дол" АД-София, "Зърнени храни трейд" АД-София /BZHB/, "Бек Интернешънъл" АД-София, "Зора" АД-Русе, "Прима Агрохим" ЕООД-Добрич, и "Зърнени храни Балчик" ЕАД-София, като активите, пасивите и имуществените права и задължения на "Слънчеви лъчи България" АД-София се поемат от новоучредяващото се дружество "Зърнени храни България" АД-София, в съответствие с клаузите на договора за сливане.
През април тази година от Химимпорт АД обявиха, че ще консолидират агробизнеса си и ще предложат на инвеститорите акции от дружеството.
 


Сходни връзки

ДРУЖЕСТВАТА "ЗЪРНЕНИ ХРАНИ" СЕ СЛИВАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди