изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:41 EEST
Андрей Иванов от ГЕРБ е новият председател на Столичния общински съвет    
Новини София. Андрей Иванов от ГЕРБ е новият председател на Столичния общински съвет. Той бе избран след тайно гласуване с 34 гласа в негова полза, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

За издигнатия от БСП Георги Кадиев подкрепата си са дали 16 общински съветника, а 11 от бюлетините са били недействителни. След избора Иванов заяви, че СОС може да работи за развитието на града, само защото гражданите са делегирали права на съветниците и в качеството си на председател ще се опита да гарантира изпълнението на дадените обещания.
“Ще направя всичко възможно да осигуря изпълнението на програмата за открито управление на ГЕРБ”, категоричен бе Иванов. “Предстои ни тежка работа, носят се дискусии по различни проблеми и за мен ще е изключително важно да разчитам на съветниците от всички политически групи”, допълни Иванов. Той пожела на своите колеги след 4 години да бъдат успешни общински съветници.
Мартина БОЗУКОВА
 


Сходни връзки

Андрей Иванов от ГЕРБ е новият председател на Столичния общински съвет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди