изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:53 EEST
ДЯДО КОЛЕДА ЩЕ ОТГОВАРЯ НА ВСИЧКИ ДЕТСКИ ПИСМА    
Новини

И през тази година всички деца, които напишат правилно адреса си на писмото, което ще ипратят до Дядо Коледа, ще получат отговор от него. Това е споделил Дядо Коледа пред Данаил Енев – началник на отдел “Маркетинг” в добричкия клон на "Български пощи" ЕАД.



Миналата зима близо 40 малчугани от Добрич изпратили писмо до добрия старец. Личен отговор с картичка получили само тези, които са си написали адреса на плика или в писмото.  

Традицията ще бъде спазена, като е необходимо децата, които напишат своето писмо до Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата,  да не забравят да сложат пощенска марка с цена за вътрешна кореспонденция на плика и да напишат точния си адрес.

"Български пощи" са подготвили и своя изненада за малчуганите. Най-оригиналните детски писма от всяко териториално поделение ще вземат участие в конкурса "Най-красиво писмо до Дядо Коледа". Те ще бъдат отличени от централното управление на "Български пощи" ЕАД.

Повече информация всички деца могат да получат на телефон 601 644. НДТ

 


Сходни връзки

ДЯДО КОЛЕДА ЩЕ ОТГОВАРЯ НА ВСИЧКИ ДЕТСКИ ПИСМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди