изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2022-01-22 @ 21:50 EET
Е.он Е ПРЕДПРИЕЛА НУЖНИТЕ МЕРКИ ЗА РАБОТА ПРЕЗ ЗИМАТА    
ИкономикаЕ.он България е предприела всички необходими мерки за обезпечаване на нормалното електрозахранване на територията на Североизточна България през есенно-зимния сезон, съобщиха от компанията.

 С цел гарантиране на нормална работа при зимни условия, е осигурено специализирано и техническо оборудване на аварийните екипи, сключени са договори с партньорски фирми за съвместна дейност в тежки зимни условия и бедствия, създадена е организация за сформиране на допълнителни групи и преливане на технически персонал от един регионален център в друг при възникване на тежки аварийни ситуации. Закупени са 149 нови автомобила, като Е.он България планира до края на 2007 г. да бъдат доставени още 73. Компанията разполага с 514 аварийни екипа и екипи за домашно дежурство, като на територията на област Варна работят 117 аварийни екипа. Гарантирана е и необходимата складова наличност от ремонтни материали.

Компанията е извършила пълна есенно-зимна профилактика. Обходени са 15 000 км електропроводи средно напрежение, 23 подстанции, близо 12 000 трафопоста и 16 000 км мрежа ниско напрежение. Извършени са и инспекции, огледи и обходи на всички съоръжения.  Близо 1 млн. лева са отделени за намаляване броя на прекъсванията за периода август - декември 2007 г.

В подкрепа на ефективността на предприетите мерки за есенно-зимната подготовка на дружеството са и наскоро излезлите резултати от проверката на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Според регулатора, съоръженията на компанията са приведени в готовност за сезона, аварийните групи реагират спрямо изискванията, осигурени са и планираните складови наличности. При проверката е констатирано, че стойностите на напрежението отговарят на показателите за качество на електроснабдяването, компанията е изпълнила предварителните предписания на регулатора, като е налице значително подобряване на експлоатацията и качеството на доставяната електрическа енергия.

"Радвам се, че усилията на всички нас вече дават резултат, който намери отражение и в заключенията на експертите от ДКЕВР. Мога да обещая, че и занапред аз и колегите ми ще работим за по-добри резултати на компанията, за да могат клиентите ни да получават все по-добри и качествени услуги" - заяви Манфред Пааш, председател на Управителния съвет на Е.он България. НДТ

 


Сходни връзки

Е.он Е ПРЕДПРИЕЛА НУЖНИТЕ МЕРКИ ЗА РАБОТА ПРЕЗ ЗИМАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2022 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди