изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:53 EEST
ВЕСЕЛО ДЕТСКО КАРАОКИ ОРГАНИЗИРА "ФАМА"    
ОбществоВесело караоки ще събере в неделя в младежки дом "Захари Стоянов" деца от Добрич, които желаят да се изявят пред микрофон. Организатор на проявата е "Фама" ЕАД, съвместно с дома.

Празникът се нарича "Сцената е твоя" и в него могат да се включат деца от всякаква възраст, та дори и техните родители, баби и дядовци, разказа Ади Севим от маркетинговия отдел на дружеството. Организаторите очакват в шоуто да се включат много деца от ЦДГ и училищата в Добрич, поканени са и малчугани на служители и работници в компанията. Караокито ще бъде открито с изпълнение на възпитаниците на ансамбъл "Добротица" с главен художествен ръководител Александър Александров, поздрав към участниците ще отправят изпълнителите от поп-рок студия "Сарандев" с ръководител доц. Божана Байчева.
Идеята ни е да дадем възможност на всяко дете да се качи на сцената, обясни Ади Севим. Шоуто няма да има състезателен характер. За изпълнителите ще има акомпанимент на пиано, за по-напредналите - и ди джей, за целта те трябва да си носят симбеци. Децата ще могат да се представят с всякакви песни. Предвидени са много забавни игри и естествено - много награди. Шоуто ще бъде факт благодарение на бургаската пи ар агенция "ВОКС". "Формата на караокито е такава, че децата да се чувстват свободно - обясни Ади Севим. - Те сами ще ни подскажат какви да са следващите ни проекти."
Първото караоки ще е в неделя от 11 часа в голямата зала на младежкия дом. Следващото - на 16 декември. Такива детски шоута "Фама" вече е организирала в Бургас и те са преминали много весело и при голям интерес. Входът за караокито е свободен. НДТ

 


Сходни връзки

ВЕСЕЛО ДЕТСКО КАРАОКИ ОРГАНИЗИРА "ФАМА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди