изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:46 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 НОЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 23 НОЕМВРИ



ОВЕН - Любовта ще ви помогне да забравите проблемите си. Но дори и тогава ще има хора, които ще продължат да очакват внимание. Финансовите ви възможности нарастват, правейки живота ви по-спокоен.

ТЕЛЕЦ - Случайна или нарочна среща ще събуди у вас позабравени чувства. Интересни неща ще изплуват в съзнанието ви и ще говорите за бизнес, любов и бъдеще. Възползвайте се от контакта.

БЛИЗНАЦИ - Онези, които търсят поле за изява ще открият нови възможности точно в днешния ден. Работен проект ще ангажира времето на други и ще ги накара да потърсят нечие съдействие.

РАК - Проблемите на близките ви ще се превърнат във ваши, щом с готовност откликнете на нуждите им. Това няма да ви притесни и ще работите по решаването им, за да се чувствате спокойни.

ЛЪВ - Служебните задачи в съчетание с битовите ще повишат ангажираността ви, а настроението понижено. Отговорностите ще ви тежат, затова не отхвърляйте предложения за помощ от близки приятели.

ДЕВА - Приятелите ще ви бъдат емоционална подкрепа и това ще стопли душата ви. Намерете време за малко отдих. Силни сте и внушавате усещане за сигурност, нещо от което всеки се нуждае.

ВЕЗНИ - Любовта ви изпълва с енергия и добри мисли. Днес сте проводници на позитивни послания и нищо чудно, че на човек му е приятно в компанията ви. Раздавайте се и не се щадете излишно.

СКОРПИОН - Ставащото е показателно и ако сте проникновени, ще разчетете знаците на съдбата. Взели сте присърце служебните проблеми и решаването им е от първостепенна важност за вас.

КОЗИРОГ - Упоритостта ви ще ви изведе до пълен успех. Някои ще пътуват по работа или за развлечение. Въпреки умората, ще има какво да ви зарадва и на какво да се насладите след динамичния си ден.

ВОДОЛЕЙ - Нищо даром няма да получите, но не загърбвайте хората, които ви помагат безусловно, с такива като тях трябва да се обвързвате. На дамите им предстои вълнуващо преживяване.

СТРЕЛЕЦ - Възможна среща с роднини ще ви натовари, но ще побързате да се освободите от тази компания. Ако ви се наложи да изпълвате ангажимент, който не сте предвидили, не се отегчавайте.

РИБИ - Ще получите информация, с чиято помощ ще ускорите постигането на целите си. Пред вас ще се отвори прозорец от възможности и не ви остава друго освен да работите по реализацията им.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди