изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:39 EET
ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКАТА КРАСОТА    
НовиниЗа четвърта поредна седмица продължава интернет-гласуването  за фаворитките за "Имидж Модел 2007" - конкурс, който се провежда в Лас Вегас и в който участва добричлийката Мария Радева. За четвърти пореден уикенд всички ние можем да дадем своя електронен глас и да подкрепим нашето момиче на сайта www.lvrj.com/poll. Мария е една от петте фаворитките за титлата.

 Тя е една от петте красавици, оцелели до последните фази на конкурса от първоначално общо 400 момичета. Припомняме, че от гласуването по интернет на  www.lvrj.com/poll ще стане ясно кои ще са красавиците, които ще са финалистки. И за да е Мария една от тях, можем да гласуваме от 18 часа наше време днес до 10 часа в понеделник. Гласуването по интернет е само по симпатия и е безплатно. При гласуванията на сайт www.lvrj.com/poll се зачита само един глас от компютър.
Мария Радева е завършила с отличие бизнесадминистрация в университета в Лас Вегас. Омъжена е в САЩ и сега развива свой бизнес там. Дъщеря е на ректора на Международен колеж Албена в Добрич доц. Тодор Радев.
 


Сходни връзки

ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКАТА КРАСОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди