изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:38 EEST
Катрин Зита-Джоунс става българка    
ЛюбопитноМегахоливудският проект "София" навлиза във финалната права на голямата писта. Вече е готов сценарият за приключенския трилър, фокусиращ социално-икономическите проблеми на България през последните 17 години.

Екипът, който работи денонощно от двете страни на океана, дефинира бъдещата популярност със сакралните за жанра и за боксофисите заглавия - "Аферата "Томас Краун" и "Индиана Джоунс". Имената, които се спрягат около персонажите, са триумфални и скандални.

Продуцентите биха искали да видят пред камерите интелектуално-съблазнителната Катрин Зита - Джоунс в ролята на главната героиня - силна жена, която е напуснала България и след години се връща към корените си и към невероятните политически интриги и класически приключения.

Вторият женски образ според тях е създаден сякаш за лошите момичета Ума Търман и Камерън Диас. В кожата на генерала, който е суперсекси, би трябвало да влезе мегамъжкар като Клайв Оуен.

Професорът по археология пък е прототип на Николай Овчаров. Неслучайно през лятото професорът заведе гостите на Перперикон. Тогава корифеи от Меката на киното направо онемяха пред гроба на Орфей.


"Усещането да стъпваш, макар и на пръсти, по тези свещени за цивилизацията ни земи, е уникално. Затова целият свят трябва да чуе и види къде се намира България и какви хора живеят в нея.

Защото нацията все още продължава да бъде обезверена", коментира Ралица Хофщетер от филмовата компания "Супернова", която заедно с Джеси Стийл е съпродуцент на проекта.

Ученичката на академик Людмил Стайков и американецът, който е работил за някои от най-големите имена в седмото изкуство, са осенени от идеята какъв трябва да бъде сюжетът след разговори с няколко от най-известните българи не само по света, но и у нас. Банкерът Левон Хампарцумян проявява завидно въображение и подхвърля различни хрумки.


Автор на сценария е самият Рон Бас - човекът, създал най-вълнуващите и рейтингови истории на Холивуд: "В какво се превръщат мечтите", "Сватбата на най-добрия ми приятел", "Рейнман", "Клопка", "Втора майка". "Доктор" по сюжета е Дейвид Лейтъм.

Големият въпрос сега е кой ще бъде режисьорът на невероятно зрелищната творба. Сред вероятните отговори е: законодателят на световния екшън Джон Мактирнън.

Кинаджията, който създаде модела в жанра със сагата "Умирай трудно", майсторът на занаята, извадил най-авантюристичното и мачовското от душата и играта на Брус Уилис, Арнолд Шварценегер, Шон Конъри, Пиърс Броснън, Антонио Бандерас.

Мактирнън е сред най-трудните перфекционисти в Холивуд. Характерът му обаче носи не само слава, но и много неприятности. Той беше осъден заради нарушаване на федералния закон, или по-просто казано - заради подстрекаване към подслушване.

standartnews.com

 


Сходни връзки

Катрин Зита-Джоунс става българка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди