изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:29 EET
СОУ "СВ. КЛ. ОХРИДСКИ" ПОСРЕЩНА ПАТРОННИЯ СИ ПРАЗНИК С НОВО ЗНАМЕ    
Мис & МистърС тържествен водосвет отец Стоян Дойчев освети в петък новото знаме на СОУ "Св. Климент Охридски" в Добрич. Церемонията бе в рамките на патронните празници на училището и в навечерието на деня, в който православната църква чества Св. Кл. Охридски, създател на първия български университет, както каза отец Стоян. Той пожела на младите следовници на Климент Охридски много здраве, много щастие и много успехи в училище, и... да няма двойки.

"Нека светлият пример на нашия патрон да бъде достоен за подражание от малки и големи" - пожела директорът на СОУ "Св. Кл. Охридски" Юлияна Герасимова. А на колегите си тя пожела с възрожденски плам  да продължават да творят и разнасят славата на града и България. Ученици и учители от СОУ "Св Кл. Охридски" бяха поздравени от председателя на ПК по наука и образование към  Общинския съвет в Добрич Тодор Георгиев.  "Да сте здрави, да се учите добре и да имате много поводи да сте усмихнати" - пожела председателят на Дамски клуб "Майчина грижа", общински съветник и управител на "Нова добруджанска трибуна" Сабина Дукова. От името на клуба тя изненада домакините и връчи почетен диплом за принос в благотворителните инициативи на "Майчина грижа" на директора на училището Юлияна Герасимова. Той е затова, че вече 12 години талантите от СОУ "Св. Кл. Охридски" се включват в проявите на клуба и така спомагат да се направи добро за други таланти. Сабина Дукова обяви още, че клубът поема разходите по изработването на новото знаме на училището.
Церемонията, която ще превърне петъчния ден в паметен за историята на СОУ "Св. Кл. Охридски", бе предшествана и от откриване на изложба с творби на възпитаници на училището.
 


Сходни връзки

СОУ "СВ. КЛ. ОХРИДСКИ" ПОСРЕЩНА ПАТРОННИЯ СИ ПРАЗНИК С НОВО ЗНАМЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди