изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:25 EET
КМЕТЪТ ЩЕ УЧАСТВА В СЕСИЯ НА КОМИТЕТА НА РЕГИОНИТЕ    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова, която е член на Комитета на регионите към Съвета на Европа, ще участва в 72-рата му пленарна сесия в Брюксел, съобщиха от пресслужбата на общината. Последната сесия за тази година ще се проведе на 28 и 29 ноември в сградата на Европейската комисия. Програмата за първия ден предвижда да бъдат разгледани и приети становища за икономическо и социално сближаване.

 Ще бъде приета стратегия на Общността за здравословни и безопасни условия на труд за периода 2007 - 2012 година. През първия пленарен ден ще бъдат представени и европейските културни столици за 2011 г., както и европейска програма за култура в глобализиращия се свят. През втория ден ще се приеме Резолюция относно работната програма на Европейската комисия за 2008 г. От 1 януари 2007 кметът на Добрич е редовен член на Комитета на регионите. Заедно с още 11 представители на местните власти, Детелина Николова участва в работата на различните комисии.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ ЩЕ УЧАСТВА В СЕСИЯ НА КОМИТЕТА НА РЕГИОНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди