изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:22 EEST
В ДОБРИЧ ЩЕ РАЗИСКВАТ ПЕРСПЕКТИВИТЕ ЗА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ    
Новини"Перспективи за развитие на селските райони. Сравняване на различни европейски модели" - това е темата на семинара, който се организира от днес до 29 ноември в Добрич. Домакини са ЕИЦ BG809 и Търговско-промишлена палата - Добрич. 

Във форума ще участва делегация от провинция Фрозиноне, Италия. Тя ще бъде водена от областния управител Франческо Скалия, областния съветник по селско стопанство, представители на земеделски организации, както и партньори от агенции за регионално развитие на Ларнака, Кипър и Ираклион, Гърция.
По време на форума ще се обсъждат приложение на реформата на Общата селскостопанска политика на ЕС и нов модел за подкрепа на селското стопанство. Друга дискутирана тема ще бъдат политиките на ЕС за биологично земеделие. Ще се разискват и нови перспективи за модерно европейско селско стопанство, като ще бъдат споделени и добри практики. 
Официалното откриване ще бъде днес от 11 часа, в залата на община Добричка. Форумът ще бъде открит от областния управител Динчер Хаджиев.
 


Сходни връзки

В ДОБРИЧ ЩЕ РАЗИСКВАТ ПЕРСПЕКТИВИТЕ ЗА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди