изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:34 EEST
КРАДЕЦ НА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ОСТАВА В АРЕСТА    
Новини

Апелативният съд във Варна потвърди решението на окръжните магистрати в Добрич 24-годишният  Калоян Кьосев, обвинен в грабеж на мобилен телефон,  да остане в ареста.



Кьосев е бил задържан на 12 септември тази година, след сигнал на жена, че със заплахи е била принудена от Калоян и още 3-ма негови приятели да им даде GSM-а си. Мобилният телефон е бил открит у Калоян, пък и той е направил пълни самопризнания. Въззивната инстанция днес прецени, че Добричкият окръжен съд правилно и законосъобразно е стигнал до извода, че е налице обосновано предположение относно авторството на  грабежа. Сериозно утежняващо обстоятелство е и богатата съдебна биография на Калоян, който от 2000-та година насам е осъждан 4 пъти за различни престъпления от общ характер. Тези факти водят съда до заключението, че ако е с по-лека мярка за неотклонение, младежът може да се укрие или да извърши друго престъпление.

Определението на Апелативния съд не подлежи на обжалване. НДТ

 

 


Сходни връзки

КРАДЕЦ НА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ОСТАВА В АРЕСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди