изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:50 EEST
ЦИФРОВИЗИРАТ ВСИЧКИ ТЕЛЕФОНИ В ШАБЛА И ТЕРВЕЛ    
НовиниБългарската телекомуникационна компания (БТК) ще започне да предлага на своите клиенти в Шабла и Тервел пълната гама от продукти и услуги на телекома до края на тази година, съобщават от компанията.

Това ще стане благодарение на цифровизацията на телефоните в двата града, която започна в средата на този месец и ще продължи до 21 декември. Предвижданите инвестиции в проекта са близо 450 хиляди лева.

В Шабла и Тервел ще бъдат премахнати всички така наречени „дуплексни” телефони, които не позволяват на два свързани абоната с различни номера да говорят едновременно.

Клиентите на БТК в двата града ще могат да се възползват и от допълнителните предимства на цифровата мрежа. Те ще могат напълно безплатно да активират и редица полезни услуги, които до момента не са били достъпи чрез аналоговите телефони. Това са услугите пренасочване на обажданията към друг номер, изчакване на повикването, разговори в група от фиксирани телефони и много други.

Цифровизацията на телефоните ще даде възможност на повече домашни и бизнес клиенти на БТК в Шабла и Тервел да сърфират в световната мрежа с БТК ADSL. Жителите им вече имат достъп до широколентовата услуга и възможност да се убедят в нейната висока скорост и надеждност.

На телефон 144, на цената на един градски разговор, всеки може да получи новия номер на абонат срещу стария. Актуалните данни с номерата са достъпни и от интернет-страницата на БТК www.btc.bg. НДТ

 

 


Сходни връзки

ЦИФРОВИЗИРАТ ВСИЧКИ ТЕЛЕФОНИ В ШАБЛА И ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди