изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:14 EET
ЗАПОЧВАТ КОЛЕДНИТЕ ПРОЯВИ В КАВАРНА    
НовиниВ началото на декември започват коледните прояви в община Каварна. Те ще стартират на 5 декември, когато на площад "Защитата на Каварна" ще бъдат запалени светлините на градската елха. На 8-и в читалище "Съгласие" ще бъде изнесен шоу-спектакълът на КСТ "Флорета".

Отново в читалището от 10 до 21 декември ще бъде подреден Коледен базар. Изложба-живопис на Куню Китанов ще бъде подредена в художествена галерия "Христо Градечлиев". Тогава коледен концерт ще изнесе квартет "DIVERTIMENTO". На 14 декември от 18 ч. в читалище "Съгласие" ще бъде представен танцувално-пластичният спектакъл "Тренчкот". От 15 ч. на 17 декември в Обреден дом ще бъде открита изложбата "Коледни искрици" с творби от  приложните форми на ОДК. Дядо Коледа ще раздава лакомства на малчуганите от Каварна от 17 до 21 декември от 17 до 18 часа в читалище "Съгласие". Изложба - художествена фотография "Превъплъщение" ще бъде подредена в ХГ "Христо Градечлиев" на 18 декември от 18 ч. Коледният концерт с участието на детски хор "Морска звезда" и дует "Шик" ще започне на 20-и от 18 часа в читалище "Съгласие".
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВАТ КОЛЕДНИТЕ ПРОЯВИ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди