изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:10 EEST
Решението да напусне НДСВ не е емоционално, а резултат от изчерпване на възможностите за компромис, каза Лидия Шулева    
ПолитикаСофия. Подадох молба за напускане на парламентарната група на НДСВ и партия НДСВ. На този етап парламентът има още един независим депутат. Това заяви на брифинг Лидия Шулева, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Шулева бе категорична, че няма да напусне парламента, тъй като има достатъчно капацитет и възможности. Тя разчита на подкрепа от колегите си от останалите парламентарни групи при прокарването на идеите й. Депутатът добави, че решението й не е било никак лесно. По думите й то не е емоционално, а резултат от изчерпване на възможностите от компромиси в партията.
На въпрос дали независимите депутати ще основата своя парламентарна група Шулева каза, че трябва време, за да се обмисли въпросът и да се застане зад определена кауза и платформа.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Решението да напусне НДСВ не е емоционално, а резултат от изчерпване на възможностите за компромис, каза Лидия Шулева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди