изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:26 EEST
Областният координатор и членове на НДСВ-Пловдив напускат структурата    
ПолитикаПловдив. Подадох оставка като областен координатор на НДСВ, но оставам член на партията. Това заяви за Агенция "Фокус" Стоянка Димитрова, областен координатор на НДСВ в Пловдив.


“Мотивът за моята оставка е неразбирателството с Меглена Русенова, която оглави регионалния щаб на НДСВ за водене на предизборната кампания. Тя е член на Политическия съвет в момента. Няма да мога да работя с нея. Само това е причината да подам оставка като областен координатор”, заяви Димитрова.
“Като съм напуснала поста на областен координатор, към този момент съм член на НДСВ. Но има много неща, които се случват в политиката на НДСВ, които не задоволяват не само мен като областен координатор, но и партийните членове”, уточни Димитрова.
“Преди изключването на Владимир Дончев аз съм подала оставка и в момента пловдивската структура е без областен координатор. Това се случи в края на миналата седмица. Предполагам, че както изключването на Владимир Дончев, така и моята оставка ще се отразят върху структурата на НДСВ в Пловдив-град”, заяви Стоянка Димитрова.
Тя заяви, че заедно с Владимир Дончев работят за структурата на НДСВ в Пловдив още от основаването на партията.
Димитрова прогнозира, че може би на партията ще се отрази и недоволството от изборния резултат, който НДСВ постигна в Пловдив – тя го определи като “съкрушителен и катастрофален”.
“Резултатите от изборите не са мотив на моята оставка. Не мога да нося отговорност за резултатите от изборите, защото не съм оглавявала щаба, не съм била организационен секретар и най-важното – не съм вземала решенията за издигане на кмет и подреждане на листите. А човек трябва да има определени правомощия, за да носи определени отговорности”, каза още тя.
Още шест – седем души са напуснали НДСВ – Пловдив след изборната кампания. Не всички обаче са го заявили писмено, затова засега не е ясно колко точно са напусналите, обясни Стоянка Димитрова.
Надежда БОЧЕВА
 


Сходни връзки

Областният координатор и членове на НДСВ-Пловдив напускат структурата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди