изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:12 EEST
Татяна Калканова: Подадох оставката си, защото стилът на НДСВ е недопустим    
ПолитикаБлагоевград. "Подадох оставката си от парламентарната група и респективно от партия НДСВ", заяви за радио "Фокус" - Пирин депутатът Татяна Калканова. "Обществена тайна е, че имаше криза в НДСВ, която излезе на показ по начин, по който беше проведен III-ият конгрес на партията", поясни Калканова.

Тя припомни, че на III-ия конгрес на партията повече от 40 души от ПГ на НДСВ се противопоставиха срещу недопустими манипулациите на конгреса. "За мен лично проблем беше, че тези манипулации са направени пред очите на нашите делегати, на цвета на НДСВ по места", категорична бе тя и допълни, че всичко това е направено, за да се вкарат нови лица в партията. Калканова уточни, че това е била единствената причина, поради която жълтата партия е вървяла по пътя на компромиса. Депутатът уточни, че резултатите от всички тези погрешни решения и стъпки са станали ясни едва на местните избори. "Във всички 18 областни центрове НДСВ няма общински съветник, което е безкрайно лошо представяне за партията", категорична бе тя и допълни, че вместо да се направи обстоен анализ се правят необясними действия. "Аз лично не виждам връзката между изключването на колегите и всички декларации за работа за консолидация на жълтата партия и разширяване на подкрепата", уточни депутатът. Тя допълни, че подаването на оставка е личен избор, повлиян единствено от противоречието между личните й разбирания за морал и справедливост с тези на НДСВ. "Снощните действия ми показаха, че оттук нататък няма какво повече да чакам или да очаквам развитие", подчерта Калканова. Тя бе категорична, че не може да говори за бъдещето на жълтата партия. "В момента аз съм независим народен представител и ще остана такъв докато в политическия живот на страната не бъде създаден нов политически проект, за който лично аз да смятам, че си заслужава човек да се бори", категорична бе Калканова.
Красимира ДИМИТРОВА
 


Сходни връзки

Татяна Калканова: Подадох оставката си, защото стилът на НДСВ е недопустим | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди