изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:15 EEST
СНОЩИ МОСЮ БРИКОЛАЖ ОТВОРИ ВРАТИ И В ДОБРИЧ    
Икономика В 8.30 часа днес врати за своите клиенти ще отвори „Мr.Bricolage” в Добрич. В страната ни това е десетият хипермаркет от световноизвестната марка за дома. Инвестицията е в размер на 7,2 милиона лева. Открити са нови 49 работни места. Под един покрив на търговска площ от 4000 кв. метра са събрани над 35 000 стоки, разпределени в 8 продуктови района – железария, инструменти, баня, дърво, електричество, декорация, строителство и градина.

 

Първите 5 дни (от 29 ноември до 3 декември) ще преминат под мотото „5 дни – 5% отстъпка”. За първите клиенти на търговския център ще има специални подаръци, съобщиха за НДТ от компанията.

„Любимата верига” на французите – „Мr.Bricolage”, идва по покана на кмета на града Детелина Николова, която преди четири години е предложила на изпълнителния директор на Доверие Брико АД Андрей Евтимов да отворят магазин и в Добрич.

Снощи, в присъствието на медиите, местни управници и бизнесмени официално бе прерязана лентата на магазина от първия зам.-кмет на Добрич Иван Колев, Андрей Евтимов и г-н Буше - изпълнителен директор на  „Мr.Bricolage” SA.

Сред официалните гости бяха Румен Иванов - председател на Общинския съвет на град Добрич, Радосвет Радев - собственик на Дарик радио и член на съвета на директорите на "Доверие Брико", Михаил Стоев - зам.-областен управител...

Водосвет отслужи отец Стоян Стоянов.

По данни на директора “Международно развитие” Жан-Лук Шатиньол разходите, които правят клиентите на веригата, са на второ място по размер след покупката на хранителни продукти. Наблюдението на мениджърите е, че българинът купува по-малко стоки от дърво, отколкото французина, но пък делът ни в сектор “Градина” е много по-голям.

По случай откриването на Мосю Бриколаж в Добрич от 29 ноември до 9 декември магазинът предлага на вниманието на своите клиенти специалния каталог „ОТКРИВАНЕ”.

Сред първите атрактивни предложения на „Мr.Bricolage” са бормашина Raider за 19.99 лв., бюро за 44.99 лв., еднометрова изкуствена елха за 4.49 лв., цвете “Коледна звезда” само за 4.99 лв., 40 сантиметрова драцена Маргината” за 2.99 лв., ламиниран паркет с цена от 12.99 за кв.м., вентилаторна печка за 14.99 лв и още много други продукти на изгодни цени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 НДТ/Снимки Любен ЖЕЛЯЗКОВ 

 

ОЩЕ СНИМКИ 

 

 


Сходни връзки

СНОЩИ МОСЮ БРИКОЛАЖ ОТВОРИ ВРАТИ И В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди