изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:36 EEST
Българка в Германия уби бебето си от срам    
По света
Българка уби детето си малко след раждането му.


Това съобщава днешният брой на германския в. Тагесшпигел, цитиран от "Фокус". Българката Дилбер Р. признала, че не искала да се върне в родното си село в България с дете без баща. Пред районния съд в Берлин тя разказала, че решението си да убие собственото си дете в банята на апартамент в жилищния квартал Нойкьолн е породено от големия срам, информира изданието.
Без чужда помощ Дилбер родила сина си с тегло 3,030 кг и височина 51 см. “Не оспорвам деянието, но не си спомням точно за него”, каза 30-годишната майка, която бе изправена пред съда по обвинение в убийство.
Дилбер пристигнала с приятелка в Берлин с намерението да работи като чистачка. Тъй като пребивавала незаконно, тя не е имала постоянна работа, тя криела бременността си. Това, че е имала възможност да даде детето си за осиновяване, като й бъде гарантирана анонимността, не й е било известно.
"Всичко се разви по възможно най-лошия начин. В представите ми детето беше мъртво”, казва подсъдимата и обяснява как е увила в тениска новороденото, сложила го е в найлонов плик и го е захвърлила в храстите. Трупът е открит от служител по озеленяване, който със сълзи на очите се яви като свидетел пред съда. “Първоначално мислех, че е кукла”.
В края на материала си “Тагесшпигел” припомня, че българката е била изселвана през 2003 г., нещо, което тя отхвърля.
“Желая да изтърпя наказанието си в България”, заявила Дилбер, която има 2-годишно момченце. Изданието не уточнява къде е то.  dir.bg
 


Сходни връзки

Българка в Германия уби бебето си от срам | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди