изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:12 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ    
Новини

ПИЯН КЛЪЦВА НОСА НА МЪЖ СЛЕД СКАНДАЛ

Жалба, че е получил няколко порезни рани в областта на лицето, подал на 28 ноември в Първо РПУ Валентин Тинчев  /44/, съобщиха от полицията. Според неговите думи, предния ден около 16,30 ч. наминал да се види с Валери Василев - негов приятел, който държал заложна къща в Добрич. Докато двамата си приказвали, влязъл Атанас Дичев, който бил пиян. Между тримата възникнал скандал и Атанас с кухненски нож  нарязал лицето на Валентин. Най-сериозната рана била на носа.



ШЕСТ НОМИНАЦИИ ЗА АГРОБИЗНЕСМЕН НА ДОБРУДЖА

Шестима частни арендатори от Добрички регион са номинирани за приза Агробизнесмен на Добруджа. Той ще се връчи за първи път на откриващия се днес в Албена Трети национален семинар "Селското стопанство и всичко за него". Предложените са Недко Митев - арендатор в Овчарово, Димитър Катранджиев - в Генералтошевско, Ангел Илиев и Валентин Василев - от с. Захари Стоянов, Костадин Дяков от с. Калина, д-р Кръстев - от Каварненски регион.
НДТ - 2 декември 1997 г.   

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди