изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:52 EEST
23-годишната Мис Китай стана Мис Свят 2007!    
Мис & Мистър Мис Китай бе избрана за Мис Свят 2007 на конкурса в Саня, на китайския остров Хайнан, предаде АФП.

Нейни подгласнички са Мис Ангола, класирала се втора, следвана от Мис Мексико. Повече от 2 милиарда зрители от 200 страни проследиха пряко потелевизията победата на 23-годишната секретарка от Пекин Чжан Цзълин. Тя спечели титлата Мис Свят в оспорваната борба с 106-те най-красиви момичета на планетата. dir.bg

Китайка е "Мис Свят 2007"


 

Нейни подгласнички са Мис Ангола и Мис Мексико
01.12.2007
Нейни подгласнички са Мис Ангола и Мис Мексико
 

Китайка беше избрана за "Мис Свят 2007" на конкурса (missworld.com) в курорта Саня, на китайския остров Хайнан.

Нейни подгласнички са Мис Ангола - Микаела Рейс, класирала се втора, следвана от Мис Мексико - Моран Гордильо.

Повече от 2 млрд. зрители от 200 страни проследиха пряко по телевизията победата на 23-годишната секретарка от Пекин Чжан Цзъ Лин. С нетипичната за сънародниците си височина - цели 182 сантиметра, тя се оказа и най-високата сред конкурентките си.

Чжан спечели титлата "Мис Свят" в оспорвана борба със 105-те най-красиви момичета на планетата.

За първи път представителка на Китай заема първо място в най-престижното състезание за красота на планетата. Преки свидетели на церемонията в "Бюти краун тиътър" станаха 2000 души, които си платиха за удоволствието по 300 долара.

"Ако спечеля, искам да стана връзката между олимпийските игри, които ще се състоят в Пекин догодина, и организацията на "Мис Свят", каза Чжан при представянето си на колеблив английски, добавяйки думи на китайски. Искам да използвам силата и красотата на "Мис Свят", за да помогна на тези, които имат нужда".

Организаторите използваха случая, за да отправят послание по повод Деня за борба със СПИН - 1 декември. Специален гост беше най-голямата дъщеря на Нелсън Мандела. Неговият син почина от коварната болест през 2005 г.

Юлия Юревич, избарна за "Мис България 2007", трябваше да покаже родната хубост на "Мис Свят". Да, ама не. Контузия е официалното обяснение за нейното заместване от подгласничката й Паолина Рачева от Русе. Според неофициални източници отсъствието на Юлия в Китай се дължи на това, че тя няма българско гражданство.

Миналата година за трети път източноевропейка стана "Мис Свят". Това беше чехкинята Татана Кучарова, а полската столица Варшава беше първият град в региона, станал домакин на това събитие.

http://netinfo.bg

 


Сходни връзки

23-годишната Мис Китай стана Мис Свят 2007! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди