изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:29 EEST
MANOWER ПАК ИДВАТ В КАВАРНА ДОГОДИНА    
НовиниJoey DeMaio дарява 1000 лева за Българската Коледа, част от приходите от разпространението на DVD от концерта им в Каварна, също ще са за благотворителната идея


На 1 декември, Joey DeMaio и  Eric Adams от Manowar пристигнаха в България, за промоцията на очакваното с нетърпение от българските фенове DVD от концерта им в Каварна това лято. Промоцията бе в столичния клуб "Блек бокс". В него е включено и незабравимото изпълнение на Manowar на националният ни химн в метъл-аранжимент. Изданието е двойно и включва кадри от провелия се за първи път това лято в Германия "Magic Circle" фестивал, както и българския "Kaliakra Rock Fest". Феновете, които дълго време скандираха "Manowar" и "Цонко, Цонко", отново се насладиха на изпълнението на българския химн от легендарната група. Това е бил и основният акцент в представянето на DVD-то на групата. След като "Kavarna, 2007 Live" е бил представен, феновете са имали възможността да чуят изпълнение на живо на руската метъл група "Sixth Sense", която е била подгряваща за Кралете и по време на феста в Каварна заедно с "Holyhell".
Легендарната хеви метъл група "Manowar" свири над три часа в България на 30 юни в Каварна. Това бе и заключителният концерт от "Kaliakra Rock Fest".
В българската секция на диска, освен концертни кадри, е включен и документален филм за каварненския фестивал и интервюта с организаторите от "Joker Media" и метъл-кмета Цонко Цонев. От изпълнените у нас над 20 парчета от цялата история на MANOWAR присъстват "Kings Of Metal," "Metal Warriors", "Hail And Kill" и "Die For Metal", плюс националният ни химн в метъл-аранжимент. Освен това, са включени и "Brothers Of Metal," "Kill With Power," "Holy War," "Black Wind, Fire And Steel", "Gods Of War" и "Hymn Of The Immortal Warriors". MANOWAR пуснаха в продажба в mp3-формат незабравимото си изпълнение на българския химн от това лято в Каварна. А, Кралете обявиха, че изпълнявайки националния ни химн, са изразили признателността си към кмета на Морската Рок-столица на България Цонко Цонев.
От община Каварна припомниха, че специално да посрещнат Новата 2008 година с кмета Цонко Цонев, ще дойдат Joey DeMaio и Eric Adams от Manowar. Те ще бъдат сред официалните гости на града. Joey DeMaio и Eric Adams са обещали пред феновете още един концерт догодина, когато отново ще свирят на "Kaliakra Rock Fest" и той да е още по-добър и зрелищен.
Joey DeMaio ще дари 1000 лева за "Българската Коледа", е съобщил за агенция "Фокус" кметът на Каварна Цонко Цонев. Дарение за "Българската Коледа" в размер на 5 000 лева ще направи и "Жокер медиа", а средства за благотворителната инициатива ще бъдат предоставени и от продажбите на DVD-то.
 


Сходни връзки

MANOWER ПАК ИДВАТ В КАВАРНА ДОГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди