изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:31 EEST
КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ    
КултураПРЕМИЕРНИЯТ спектакъл "Вечери в Антимовския хан" по Йордан Йовков на Младежка театрална студия при младежки дом "Захари Стоянов" с ръководител Николай Генов ще се състои днес от 14 часа.

 Драматизацията е на Николай Генов, а хореографията на Стоян Стоянов.
ИЗЛОЖБА-БАЗАР "В очакване на Коледа" ще бъде открита от 16.30 часа в Етнографската къща. В нея ще бъдат представени коледна украса и картички, изработени от приложничката Павлина Илиева.
КИРЯК ЦОНЕВ - арабист, дипломат, писател и преподавател, ще се срещне с добричлии от 17.30 часа в кино "Икар" на дом-паметник "Йордан Йовков".
ТЕАТЪР "Перпетуум мобиле" гостува в младежкия дом от 19 часа. Ще бъде представен спектакълът "Ужасните родители" от Жан Кокто. Режисурата е на Георги Михалков. Участват Пламена Гетова, Нели Монеджикова и Александър Александров.
ДРАМАТИЧЕН театър "Йордан Йовков" ще участва днес в Преглед на извънстоличните театри в София. Ще бъде представен спектакълът "Църква за вълци". Прегледът е под патронажа на Министерство на културата, столична община и фондация "Вагенщайн". НДТ

 


Сходни връзки

КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди