изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 ДЕКЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 5 ДЕКЕМВРИ



 

ОВЕН - Добри вести ще внесат настроение в делника ви и ще ви мотивират да работите повече. Не бъдете припрени, вълнението ви е достатъчно, за да внасяте и още напрежение в обстановката.

ТЕЛЕЦ - Важно е, че сте в мир със себе си и с околните, нещо, което в последно време трудно ви се отдаваше. Притеснения ще променят отношението ви към хора или ситуации.

БЛИЗНАЦИ - Не бъдете черногледи, нещата могат да се подредят и по друг начин, стига да вложите малко старание от своя страна. По въпроси, които ви затрудняват търсете мнението на колеги.

РАК - В състояние сте да насочвате събитията в посоката, която желаете и това е неоспорим факт. Доверете се на уменията си, като не злоупотребявате, а ги използвате за хуманни цели.

ЛЪВ - Ако измежду вас има недоволни, да потърсят причините за неудобствата в живота си. Може би има какво да променят в себе си, за да станат печеливши позициите им.  

ДЕВА - Раздялата винаги е тъжна, но не унивайте. Хубавото тепърва ви предстои. Случващото се ще ви подтикне към конкретни действия, имащи отношение към бъдещето ви.

ВЕЗНИ - Вниманието и обичта на хората около вас ще ви помогнат да преодолеете проблемите си и да започнете нещо ново. Спорове от материално естество могат да ви причинят тревоги.

СКОРПИОН - Повече внимание ще отделяте на собствените си нужди и по-малко ще търсите причини да сте учтиви към околните. Потиснете раздразнението си, ако ви измъчва такова и станете добри.

СТРЕЛЕЦ - Забравете за проблемите и работата, и си починете доста добре днес. Не се натоварвайте с мисли за другите, дайте предимство на това, което иска душата ви и се забавлявайте максимално.

КОЗИРОГ - Любовта на близките ви ще ви помогне да се отпуснете, стига да не ги пренебрегнете. Предстои ви подобряване на финансите. С възобновени сили ще покажете добро самочувствие.

ВОДОЛЕЙ - Неспокойният ви дух ще ви подтикне към поредното предизвикателство, и то ще ви държи в кондиция. Ще получите прилив на енергия, което ще се отрази положително.

РИБИ - Ще работите повече от необходимото, но ще приключите в срок започнат проект. Активността ви ще се отрази добре и на парите ви. След динамиката, може да помислите и за почивка.

ПОДРОБЕН ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА ПО ЗОДИИ


 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди