изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:22 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ    
Новини


ЕКОТАКСА ПЛАЩАТ ПРЕМИНАВАЩИТЕ ПРЕЗ ГКПП ЙОВКОВО

От 2 декември започна събирането на екотакси от автомобилите, които преминават през ГКПП Йовково. Собствениците на леки коли с българска регистрация заплащат по 1000 лева, на автобуси - 5000 лева, на товарни автомобили - 7000 лева. Тарифите за коли с чуждестранна регистрация са 2, 5 и 7 долара, съответно за леки автомобили, автобуси и товарни коли. Сумите са определени с решение на Общинския съвет на Генерал Тошево. Средствата ще бъдат използвани за благоустрояването на района на митницата и за поддържане на пътя от границата до Ген. Тошево.



34-ГОДИШЕН ОТ ДОБРИЧ СЕ ОТРОВИ СЪС СПИРТ

От отравяне със спирт, вероятно метилов алкохол, вчера в реанимацията на добричката болница е починала 34-годишната Тонка Хинева. Предната вечер жената се почувствала зле. Мъжът, с когото живеели на семейни начала, след като се запознали по обява, повикал бърза помощ. Лекарите веднага я поставили на командно дишане и с водач на сърцето. Вчера обаче издъхнала. В кошчето за боклук в жилището  при огледа следователите открили опаковки парацетамол и гравистат. На масата до леглото имало остатъци от някакъв алкохол.
НДТ - 5 декември 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди