изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:18 EEST
НАЗНАЧИХА ДВАМА ЗАМ.-КМЕТОВЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
ОбществоС още двама зам.-кметове се увеличи от началото на седмицата кметският екип на община Добричка.

Със заповед на кмета Петко Петков са назначени Гюлхан Вейсел - зам.-кмет по евроинтеграция, проекти, програми и икономическо развитие, и Дико Иванов - зам.-кмет по финансово-стопанските дейности. Назначен е и началник на отдел "Етнически проблеми и програми за трудова заетост" - това е Левент Назим. На мястото на Гюлхан Вейсел, която бе пресаташе на областна администрация, е назначена Несрин Йълмаз, която до сега бе в общинската администрация на Добрич. НДТ

 


Сходни връзки

НАЗНАЧИХА ДВАМА ЗАМ.-КМЕТОВЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 9 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НАЗНАЧИХА ДВАМА ЗАМ.-КМЕТОВЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА
Автор: Anonymous да 2007-12-05 @ 22:49 EET
Началник на отдел "Етнически проблеми и програми за трудова заетост"  Левент Назим има много интересен български :)))) бих искал да го чуя в интервю за някоя телевизионна медия.
НАЗНАЧИХА ДВАМА ЗАМ.-КМЕТОВЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА
Автор: Anonymous да 2007-12-07 @ 19:34 EET
Nyama zna4enie kakyv e bylgarskiqt mu ezik,vajnoto e,4e toi e mlad,mnogo kydyren, raboti mnogo syvestno,mnogo dobre i nai vagnoto e 4e ima mnogo dobyr pismen i govorim angliiski ezik- ne6to s koeto mnogo malko hora rabote6ti dori i kato eksperti,na4alnici,direktori i kakvito i da bilo v Dobri4 i kydeto i da e mogat da se pohvalqt,ni6to 4e e malko pritesnitelen i svenliv,spodelyam li4nite si vpe4atleniq za6toto sme bili kolegi:)Osven tova se radvam che e ot mladite i mnogo kydyrni hora koito ne sa izbrali da napusnat Dobri4  a rabotqt s pylni sili za nego i dobroto mu ime-tova za men e po vajno.Mnogo dobro mom4e e i az mnogo se radvam za nego za men toi naistina go zaslujava.Pojelavam mu oshte pove4e uspehi!!!
НАЗНАЧИХА ДВАМА ЗАМ.-КМЕТОВЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА
Автор: Anonymous да 2007-12-08 @ 17:13 EET

Българският език ще има значение, докато тук е държавата България. Както турският има изключително значение за държавата Турция. Като не може да научи български, да не работи на държавна служба!

НАЗНАЧИХА ДВАМА ЗАМ.-КМЕТОВЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА
Автор: Anonymous да 2007-12-09 @ 16:15 EET
напълно подкрепям!какъв държавен служител е ако не знае български?на коя държава е служител?Турция?



НАЗНАЧИХА ДВАМА ЗАМ.-КМЕТОВЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА
Автор: Anonymous да 2007-12-10 @ 18:17 EET

При кадрите на ДПС принципа доскоро бе друг - първо го назначават, а после задочно "завършваше" нужното образование. Лошото е, че вече подготвиха много кадри, а и българи-еничари са готови за някой лев да им служат. Нямаше да е проблем ако освен компетентност имаха и положително отношение към българската държава, респективно нейната администрация.

 Бог да пази България!

НАЗНАЧИХА ДВАМА ЗАМ.-КМЕТОВЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА
Автор: Anonymous да 2007-12-10 @ 23:49 EET
аз мисля че в България има два етноса -българи и цигани....
някой ще каже че има и турци....турците обаче са си в Турция,всеки реално има възможност да живее в родината си(ако си турчин в Турция)
та така....турците си заминаха 89та....останаха циганите....и то не малко....


НАЗНАЧИХА ДВАМА ЗАМ.-КМЕТОВЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА
Автор: Anonymous да 2007-12-11 @ 17:54 EET
Abeee bulgarin v Bulgariya,turchin v turcia...haide molya ti se,shtom momcheto e kydyrno i raboti za interesite na Bugaria-evala.Nqma znachenie kakva nacionalnost e momcheto-vsichki sme hora na tozi svyat.Az sym bulgarin,vseki v bulgariq moje da se nareche bylgarin no ne vseki e istinski bulgarin...i tova momche qvno e mnogo po bylgarin ot mnogo drugi hora kato naprimer nashite politici  koito moje da sa bylgari kato nacionalnost...no ne sa nikakvi bulgari v istinskiqt smisyl na dumata zashtoto ne rabotyat za Bulgaria i nashite interesi, a za svoi lichni i za nechii drugi interesi izvyn nashata dyrjava...v chastnost uvajaemite bratushki i koi li oshte ne v momenta ne no ne i za nas.Sigurno ste protiv tova che prosto nyakoi turci prekaleno mnogo veche se namesvat  v nashata politika i kato cqlo vyv vlastta....ama q kajete kakvo sa vinovni te...vinoven e ne tozi koito iska i vzima a tozi koito mu dava:)Ne e li taka???
НАЗНАЧИХА ДВАМА ЗАМ.-КМЕТОВЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА
Автор: Anonymous да 2007-12-11 @ 22:31 EET
явно не си се сблъсквал с "любителите на България" от ДПС и фонд Земеделие или САПАРД
тогава се чудя какво ли би казал
иначе аз не съм расист,напротив,въпросът е обаче не кой яде зелника,защото в по-горе споменатите случаи....всеки трябва да даде за да си получи каквото му се полага....иначе не става!
Но все пак...Успех на всички Българи,не само по документи,а Българи в сърцето си!

НАЗНАЧИХА ДВАМА ЗАМ.-КМЕТОВЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА
Автор: Anonymous да 2007-12-16 @ 14:44 EET

Tozi do kolkoto razbrah e ot nqkoe ot blizkite sela,znael bil angliiski,toi sigurno na turski ne moje da pi6e vie ni lajete,4e znael angliiski :)


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди