изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:47 EET
Безплатна музика за притежатели на Nokia    
ЛюбопитноНа събитието Nokia World 2007, което в момента се провежда в Амстердам, Nokia представиха програмата си Nokia Comes With Music. Част от тази програма е възможността на новите собственици на мобилни телефони от Nokia да бъде предоставен безплатен достъп до милиони песни.

В прес-рилийза на фирмата се уточнява, че в продължение на година потребителите ще могат да теглят музика, която след края на програмата или абонаментното обслужване ще остане тяхна собственост. За момента е известно, че е постигнато съгласие в програмата да бъде използван каталогът на звукозаписния лейбъл Universal Music. Nokia също така водят преговори и с други големи лейбъли. Можем да се обзаложим, че сред участниците в програмата със сигурност няма да бъдат Warner, които бойкотират и онлайн музикалната услуга на финландците заради друга услуга на Nokia - MOSH.

Повече подробности за програмата, която ще бъде стартирана официално догодина, се очаква да бъдат разгласени по-късно. Със сигурност обаче е потвърдено, че песните ще бъдат с защити срещу копиране.

tehnozona.bg

 


Сходни връзки

Безплатна музика за притежатели на Nokia | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди