изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:59 EEST
“ДОБРУДЖА” ЗАПАЗИ ТРЕТОТО СИ МЯСТО, КОЛЕВ Е №1 ПРИ ГОЛМАЙСТОРИТЕ    
СпортХандбалният тим на "Добруджа" запази третото си място в "А" група, след загубата у дома от шампиона "Локомотив Металекс Билд".

Начело с 8 точки са варненските "железничари", които са с мач по-малко. Със същия точков актив на втора позиция е новакът "Шумен", но с по-лоша голова разлика. Добричлии изпращат първия от общо четирите етапа на финалната шестица с две победи и три загуби.
Коледните и Новогодишни празници като №1 в листата на голмайсторите в елита ще посрещне състезателят на "Добруджа" Росен Колев, който има 150 попадения в актива си. Второто място със 109 гола си поделят Илиян Илиев от "Добруджа" и Стефан Стефанов от "Шумен". Седми в класацията е Венцислав Петров с 81 гола.   Клубният бос на "Добруджа" Георги Андреев обяви, че тимът му ще тренира до 15 декември, след което ще бъде разпуснат в почивка до 10 януари.

В същото време треньорът на "Локомотив Металекс Билд" Кирчо Василев заяви, че ще глоби хандбалистите си, въпреки победата им с 39:33 (22:17) срещу "Добруджа" в Добрич. "Не съм доволен от играта и ще ги накажа. Как, ще реша до дни" - каза Кирчо Василев. В 27-ата минута Локото водеше с 10 гола, но след това последва намаляване на резултата до едно попадение в полза на варненци."За мен няма обяснение защо 40 минути в мача не играхме така, както искахме. Получи се пълен срив и безотговорност, за което момчетата ще си понесат последствията" - допълни Василев. НДТ

 


Сходни връзки

“ДОБРУДЖА” ЗАПАЗИ ТРЕТОТО СИ МЯСТО, КОЛЕВ Е №1 ПРИ ГОЛМАЙСТОРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди