изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:38 EET
Загиналите българи в Румъния са Христо Янков, Павел Баев, Калин Асенов, Златомир Михайлов    
НовиниБукурещ. Загиналите българи в Румъния са Христо Янков, Павел Баев, Калин Асенов, Златомир Михайлов. Това съобщиха за Агенция “Фокус” от Букурещ.

Телата на загиналите българи са в моргата на окръжна болница на град Дева, административният център на окръг Хунедоара, област Трансилвания. Все още не е известно от кой български град са четиримата мъже.
Тежката катастрофа стана рано тази сутрин край село Татарещи на главен път DN 7. Заради катастрофата пътят е останал блокиран около един час. Челно са се ударили лек автомобил Рено, в който са били четиримата българи, и кола с румънска регистрация, марка SsangYong. Причината, по първоначална информация, е била неправилно изпреварване от страна на българския шофьор. След сблъсъка, колата се е преобърнала. Четиримата българи са загинали на място. Те са на възраст между 17 и 35 години, по информация на румънски медии.
Няма загинали от пътуващите в румънската кола, има само леко пострадали.
 


Сходни връзки

Загиналите българи в Румъния са Христо Янков, Павел Баев, Калин Асенов, Златомир Михайлов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди