изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:04 EEST
Федерация поела министерските нощувки в Монако    
Новини
Българската федерация по мотоциклетизъм е поела разноските за нощувките в Монако на министрите на вътрешните работи Румен Петков, на отбраната Веселин Близнаков и на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов, както и на заместник финансовия министър Кирил Ананиев.


Това каза пред „Дарик” председателят на федерацията Богдан Николов. Четиримата бяха на петдневна визита в Монако за обявяването за № 1 в света на трасетата за мотокрос в Долна Митрополия и край Севлиево.
В крайна сметка България получи две награди – най-големите в света, които се дават и колкото повече министри отидоха, толкова по-добре за имиджа на България, когато се отчита този успех, обясни Богдан Николов. "Mинистрите и зам.-министърът са си купили билетите сами. Имат си и фактури за тези билети. Те си покриват и разноските на място. Спането се покрива от нас - от Българската федерация по мотоциклетизъм, на пет човека... Eдин полет на там, който ние го взимаме на бартер срещу реклама. Хотелът е поет от Българската федерация по мотоциклетизъм - рекламен договор, който сме сключили", заключи Николов, цитиран от Дарик.
По повод вестникарска статия от 3 декември, че трима министри и един зам.-министър са били в Монако на разноски на частна фирма Румен Петков обясни, че визитата е станала със знанието на премиера Сергей Станишев. Петков посочи, че премиерът е подписал заповедите за командировка.
"С една такава публикация се обижда фирма, която има много сериозни параметри в световен мащаб и на територията на Европа и САЩ. Лошото е, че такава публикация подценява това, което сме постигнали в този спорт и обиждаме един празник на българския мотоциклетизъм, за който беше хвърлен много труд”, каза още Петков.
В четвъртък правителството отпусна на федерацията по мотоциклетизъм 3 900 000 лева от бюджетния излишък, като цялата Държавна агенция за младежта и спорта взема 8 200 000 лева.  dir.bg
 


Сходни връзки

Федерация поела министерските нощувки в Монако | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди