изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:54 EET
НАПРАВЕНОТО В ПАРКА СЕ СЪХРАНЯВА ПО ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕЛ    
Новини

Изключително впечатлен от видяното след три години отсъствие и престой в Западна Европа, към НДТ се обърна добричлия

В редакцията на НДТ се обади добричлията Стефан Йорданов. От три години той не е бил в Добрич, защото е пребивавал при децата си, които живеят в западна Европа.



 Синът му е в Германия, а дъщеря му - в Холандия. "Преди три години, като гледах как се ремонтира градският парк в Добрич, си мислех, че само се хвърлят пари на вятъра, а след това по традиция всичко ще бъде оставено на произвола и ще бъде разграбено и унищожено. Голяма беше изненадата ми, когато неотдавна се върнах в Добрич и се разходих в градския парк. Видях, че направеното е съхранено и се опазва точно по начина, по който това се прави и на Запад" - коментира г-н Йорданов. Той е категоричен, че при съхраняване на направеното в парка местната власт е подходила по европейски. "Очевидно местната власт е разбрала, че парите, които се дават за охрана са по-малко от онези, които биха се дали, ако тази придобивка остане неохраняема и след това трябва наново да се ремонтира. По същия начин се работи и в Западна Европа. Там също има такива охранителни фирми, като тази, която работи тук. Казват, че западноевропейците пазят. Да, но тях именно такава охрана ги е приучила да пазят. Разбира се, с времето тези навици са се утвърдили. Когато се разхождах из парка на Добрич, имах чувството, че се разхождам из някой от красивите паркове на Западна Европа" - коментира г-н Йорданов.
 


Сходни връзки

НАПРАВЕНОТО В ПАРКА СЕ СЪХРАНЯВА ПО ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди