изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:43 EEST
"ЩАСТЛИВО ВИНО" Е ХИТЪТ НА КОЛЕДНИЯ БАЗАР    
Новини23 са заетите места на организирания от фирма "Общински пазари" Коледен базар в центъра на Добрич. Там търговци предлагат коледна и новогодишна украса, ядки, пакетирани сушени плодове, играчки, бързи закуски и други подобни продукти.

 Атракцията тази година е греяното подсладено вино. То се предлага на щанда на Международен колеж - Албена. За приготвянето му са събрани шест рецепти от различни краища на Европа. Има фленска, немска, естонска рецепти. Една от най-предпочитаните е тази за немското "щастливо вино", приготвено със захар, канела, карамфил, както и коняк. Виното е нашенско и специалисти казват, че с него рецептата става много по-добре, отколкото в оригиналния й вариант.
Организаторите на базара са разположили щандовете в шатри, за да има еднотипност във визията. Те замислят да поставят и поне двуметрова елха в центъра на базара.  Той ще продължи до 3 януари, за да могат добричлии да закупят всичко необходимо за коледно-новогодишните празници, както и за празниците в началото на годината, като Васильовден, Ивановден и Йордановден.
 


Сходни връзки

"ЩАСТЛИВО ВИНО" Е ХИТЪТ НА КОЛЕДНИЯ БАЗАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди