изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:19 EEST
КМЕТЪТ НА КАВАРНА ЦОНКО ЦОНЕВ СЕ СРЕЩНА С ВАЛЯ ЧЕРВЕНЯШКА    
Новини  Кметът на Каварна Цонко Цонев се срещна с една от освободените български медицински сестри - Валя Червеняшка. Тя бе в морския град и при срещата си с кмета благодари за оказаната подкрепа от общината. Двамата обсъдиха възможностите за сътрудничество между общината и Фондация "6 май", която бе създадена от медиците след завръщането им у дома. Общата работа на общината и фондацията може да бъде насочена за подпомагането на Дома за възрастни хора с умствена изостаналост и Помощното училище-интернат в Каварна.

Припомняме, че по време на Миден и рок фест в Каварна в началото на септември гост на морския град бе друг от задържаните в Либия български медици - д-р Здравко Георгиев. Той присъства на концерта на Глен Хюз, за да благодари на бившия вокалист и басист  на "Дийп Пърпъл" за подкрепата му за кампанията "Не сте сами". Глен Хюз пък  посвети концерта си в Каварна  на д-р Георгиев, а в края на спектакъла звездата от Лос Анджелис падна на колене пред него. Тогава в интервю за НДТ д-р Георгиев сподели, че от дълго време той е поддържал връзка с кмета на Каварна Цонко Цонев. И благодари на кмета и общинския съвет в морския град за финансовата подкрепа, която те оказаха на медиците ни след завръщането им от Либия. Припомняме, че по време на Миден и рок фест в Каварна в началото на септември гост на морския град бе друг от задържаните в Либия български медици - д-р Здравко Георгиев. Той присъства на концерта на Глен Хюз, за да благодари на бившия вокалист и басист  на "Дийп Пърпъл" за подкрепата му за кампанията "Не сте сами". Глен Хюз пък  посвети концерта си в Каварна  на д-р Георгиев, а в края на спектакъла звездата от Лос Анджелис падна на колене пред него. Тогава в интервю за НДТ д-р Георгиев сподели, че от дълго време той е поддържал връзка с кмета на Каварна Цонко Цонев. И благодари на кмета и общинския съвет в морския град за финансовата подкрепа, която те оказаха на медиците ни след завръщането им от Либия.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ НА КАВАРНА ЦОНКО ЦОНЕВ СЕ СРЕЩНА С ВАЛЯ ЧЕРВЕНЯШКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди