изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:30 EEST
Путин посочи новия руски президент    
По светаПрезидентът на Русия Владимир Путин подкрепи кандидатурата на първия вицепремиер Дмитрий Медведев за кандидат за президент на Русия от партията "Единна Русия", предаде ИТАР-ТАСС.

Изцяло и напълно подкрепям това предложение, каза руският държавен глава. Путин проведе среща с ръководителите на “Единна Русия”, “Справедлива Русия”, Аграрната партия и партията “Гражданска сила”, които предложиха своя общ кандидат за изборите през март 2008 г.
Мисля, че Медведев ще спечели изборите вероятно още на първия тур, коментира политологът Сергей Марков, цитиран от Интерфакс, на която се позова БГНЕС. Според него фактът, че кандидатурата на Медведев беше подкрепена от президента Владимир Путин, е свидетелство, че Дмитрий Медведев отива на изборите като кандидата на Путин. Марков каза още, че Медведев е член на екипа на президента от самото начало и затова той ще продължи политиката на Путин, която не му е чужда, тъй като той е участвал в нейното разработване.
Московската борса посрещна с ентусиазъм номинирането на вицепремиера Дмитрий Медведев за кандидат за президент на управляващата партия, предадоха ИТАР-ТАСС и Франс прес. Основният индекс РТС достигна исторически максимум в момента, когато бе съобщено, че Путин е подкрепил Медведев като кандидат за президентския пост. Към 14,40 ч. московско време индексът РТС се повиши с 0,98 на сто до 2308,14 пункта. Акциите на Газпром, чийто председател на борда на директорите е Дмитрий Медведев, скочиха с 2,1% до 355 рубли, съобщи ПРАЙМ-ТАСС, цитирана от БТА.
Междувременно движението “Руски народно-демократически съюз“ издигна кандидатурата за президент на бившия премиер Михаил Касянов. Той заемаше премиерския пост по време на първия мандат на Владимир Путин преди да бъде заменен през 2004 година. Оттогава Касянов е яростен противник на руския президент, отбелязва АФП.  dir.bg
 


Сходни връзки

Путин посочи новия руски президент | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди