изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:38 EET
Кметовете на Каварна и Кюстендил се договориха за съвместно сътрудничество    
НовиниКюстендил. Кметът на крайморската община Каварна Цонко Цонев днес се срещна с градоначалника на Кюстендил Петър Паунов, съобщиха от пресцентъра на общината.

"Договорихме се с колегата Паунов, с когото се познаваме още преди изборите, деца от Кюстендил да участват на наши разноски на фестивала, който организираме всяка година "България в сърцето" с Илия Луков. Това е петото му поредно издание”, съобщи кметът на Каварна Цонко Цонев. Фестивалът "България в сърцето" се провежда в средата на месец май в продължение на 3 дни. Кюстендилските деца ще бъдат настанени в комплекс „Русалка” на разноски на община Каварна. „Ние си имаме бюджет за това. Единствено от община Кюстендил се иска да осигури транспорта, което е нормално. Освен това сме поканили социално слаби деца, които досега не са били на море за 20 дни в Каварна през месец август, преди започване на учебната година, пак на наши разноски. Освен това догодина ще имаме голям фестивал "Калиакра Рок Фест" и ще подарим билети на част от отличниците в гимназиите в Кюстендил, за да могат да дойдат безплатно в Каварна на най-големия фестивал", каза още кметът на Каварна.
Цонко Цонев съобщи още, че се предвижда обмен на опит по отношение на административните кадри между двете общини. Каварна вече е приложила тази практика със Сливен, Силистра, Свищов и др.
"Така че доброто сътрудничество с Кюстендилската община ще се развива добре отсега нататък. Първо започваме с културата и спорта, тъй като и двата отбора са в „Б” група. Можем да кандидатстваме съвместно и с проекти, там където позволяват програмите, като следваща стъпка от сътрудничеството ни”, допълни Цонко Цонев.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Кметовете на Каварна и Кюстендил се договориха за съвместно сътрудничество | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди