изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:24 EET
Конфискуваха аудито на Цеци Красимирова    
Ред и сигурностПолицаи от Областна дирекция “Полиция“ – Благоевград иззеха автомобила на известната българска манекенка Цеци Красимирова. Това съобщи директорът областната полиция комисар Константин Титянов.

Аудито, модел “А8“, е внесено в страната през митнически пункт "Кулата" и е обмитено в митница "Калотина". Автомобилът е внесен с фалшиви документи за произход, като първоначално е бил собственост на известен софиянец, от когото манекенката по-късно го е купила.
През периода 2001–2002 г. през "Кулата" е минавал канал за незаконен внос на коли, в който са участвали трима митничари. Титянов обясни, че са вършени различни закононарушения при вноса, като са декларирани по-ниски от реалните стойности на колите, има укриване на митнически сборове, намаляване на ДДС, плащани са по-ниски мита и такси и е ощетявана държавата. Установени са гражданите, които са купили тези автомобили на чувствително занижени цени и твърдят, че са добросъвестни купувачи. Става дума за над 30 автомобила, каза Титянов.
До края на годината в паркинга на местната полиция ще се озоват поне още 10 автомобила, собственост на известни лица от спорта и шоубизнеса, който са закупували автомобилите на цена, поне с 50% по-ниска от реалната им продажна цена.
Цеци Красимирова е известна като приятелка на застреляния в Амстердам Константин Димитров-Самоковеца. При покушението тежко пострада и самата тя. Неотдавна Красимирова се яви в Съдебната палата по гражданско дело за изплащане на застраховка за удареното й през 2001 г. БМВ. Наложи се съдията да я скастри, че дъвчe дъвка в залата, писа в. "Сега".  dir.bg
 


Сходни връзки

Конфискуваха аудито на Цеци Красимирова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди