изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:51 EEST
ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО НА ДОБРИЧ Е В СТРАСБУРГ    
НовиниПредседателят на Общинския съвет в Добрич и член на ИК на ПП ГЕРБ Румен Иванов и кметът Детелина Николова отпътуваха на посещение в Страсбург - по покана на групата на Европейската народна партия и Европейските демократи в Европейския парламент. Визитата е организирана за десетте кметове, избрани с подкрепата на ГЕРБ и членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, съобщиха от пресслужбата на общината.

Председател на делегацията е кметът на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Програмата за посещението включва срещи на високо политическо равнище в Парламента, в Европейската народна партия и в парламентарната група на ЕНП-ЕД. Планирано е и паралелно провеждане на семинар, на който ще бъде представен европейският опит при използването на възможностите на местното самоуправление. Предвидена е среща с кмета на Страсбург г-жа Фабиен Келер и посещение на пленарното заседание на Европейския парламент.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО НА ДОБРИЧ Е В СТРАСБУРГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди