изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:56 EEST
СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО ПОЛУЧИ ФСБ    
ОбществоДевет години от създаването си навършва днес Федералната служба за безопасност /ФСБ/ в Добрич. Точно в навечерието на годишнината службата получи сертификат ISO 9001:2000, съобщи управителят й Горан Панов.

Той обясни, че това е единствената охранителна фирма на територията на Добричка област, която притежава такъв документ за качество на дейността си. Сертификацията е извършена от немска фирма, която е проверила начина, по който ФСБ работи, качеството на услугите, които предлага, начина на управление. Немските специалисти са излезли със становище, че услугите, които предлага ФСБ, удовлетворяват изискванията на клиентите, управлението съответства с процесите, признати в Европейския съюз, създадена е подходяща атмосфера за мотивация и ангажираност на персонала. При обществените поръчки все по-често се изисква фирмата да притежава сертификат по ISO, коментира Горан Панов.
Няколкостотин са вече охранителите на ФСБ, разказа управителят на службата. Те охраняват обществени обекти, промишлени предприятия, здравни заведения, културни центрове, строежи и строителни площадки. Фирмата притежава три лиценза - за физическа охрана, за съпровождане на ценни пратки и за охрана на масови мероприятия.
ФСБ се грижи за реда в 20 училища в Добрич, в които се извършва видеонаблюдение, в седем от тях са монтирани и пожароизвестителни системи, каза още Горан Панов. Той уточни, че през миналата учебна година е извършвано видеонаблюдение в осем училища, само преди дни камери са монтирани в още 12. В шест от учебните заведения видеонаблюдението се извършва в реално време - сигналът пристига при диспечера на ФСБ и ако е необходимо, се реагира веднага. Откакто са монтирани тези видеокамери, хората със съмнително поведение изчезнаха от районите на училищата, коментира Горан Панов. Той допълни, че тенденцията е видеонаблюдение в реално време да бъде въведено във всички учебни заведения. НДТ

 


Сходни връзки

СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО ПОЛУЧИ ФСБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди