изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:49 EEST
ЖИВЕЕЩИТЕ В ОБЩЕЖИТИЕТО ПО УЛ. "КАЛИАКРА" ПОСРЕЩАТ ПРАЗНИЦИТЕ С ТОК И ВОДА    
НовиниСлед дълги преговори вече е постигнато споразумение за разсрочване на задълженията на живеещите в общежитието по ул. "Калиакра" и към енергодоставчика - "Е.он България".

Това съобщи за НДТ зам.-областният управител д-р Евгения Георгиева. "Благодаря за разбирането, което проявиха управителите на двете дружества - "ВиК" и "Е.он", като в крайна сметка е подписано споразумение - хората от общежитието да не бъдат лишавани от ток и вода, а техните задължения да се погасят на разсрочен план. Самите живеещи също поеха ангажимента да се издължат към двете дружества от юли до момента и сега всичко е в техните ръце, но за празниците няма да останат без ток и вода" - каза още д-р Георгиева. Тя допълни, че е сезирано Министерството на образованието за това какво става в Медицинския университет във Варна и изказа предположение, че в скоро време от министерството ще бъде назначена проверка.
 


Сходни връзки

ЖИВЕЕЩИТЕ В ОБЩЕЖИТИЕТО ПО УЛ. "КАЛИАКРА" ПОСРЕЩАТ ПРАЗНИЦИТЕ С ТОК И ВОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди